Vad säger våra kunder? 

Här har vi samlat kommentarer och omdömen från några av våra kunder. Är du också kund hos oss och vill få din åsikt publicerad här? Skicka din kommentar till [email protected] 

Kanon bra service, mycket kompetent personal som gladeligen svarar på frågor och svarar snabbt. Produkten var enkel att installera iallafall om man har lite grundkunskaper. Enkel att programmera och funkar felfritt. Önskar att den fanns till äldre bilar också.

Peder Aspenfjäll 

Har byggt lite drygt 100 a-traktorer och kört majoriteten med ECU. En dag ringde en jobbig kille med norrländsk dialekt och surrade om nått nytt system för att spärra epor… Beställde en enhet och testade. Har nu gått över till 100% rotcart och byggt 20 bilar till med detta system. Galet bra kvalitet, kundservice och priser på allting. Att man ens funderar på en annan strypning är galet!!

Axel Jakobsson

Grym service, Grymma produkter! Jag har fått support både sent på kvällar och helger. Produkten A2 är galet smidig, enkel installation och enkelheten att justera alla parametrar via telefonen och sen låsa enheten är klockrent!!

Einarssons Auto Tuning

Enkel och smidig montering. Fungerar mkt bra,Rekomenderas

Henrik 

Toppen produkt, enkel installation och super kundservice 

Christoffer Liljegren 

Fantastisk kundservice som hjälpte till att göra installationen enkel och smidig. A-traktorn bryter mjukt och fint

Simon Wennberg

Jag har köpt en A2 till min dotters EPA. Det är en BMW 320 E90. Rotcart var relativt enkel att montera och framförallt lätta att justera. Nu är EPAn nybesiktigad utan några problem.

Claes Carlsson Hultsfred 

Jag har tidigare byggt EPA med andra typer av begränsningssystem. Rotcarts box är oslagbar vad gäller enkel installation, pris och upplevd säkerhet för mig som förälder.Att dessutom kunde köra bilen som vanligt, utan begränsningar till besiktning var värdefullt då jag har en bit att köra. Supporten från Rotcart har varit klanderfri. 5st stora stjärnor. 

Johannes Nilsson 

Produkten installerades på en Volvo V70 fas2 och Rotcart A2 är en otroligt smidig produkt att jobba med. Göms lätt undan inne i kupen. Enkel installation då man tar signalerna från gaspedal och OBD 2 uttag och sedan sköter man alla inställningar av t.ex. hastighet direkt i webbläsaren på telefonen och provar av praktiskt. En fördel under tiden som man laborerar med den begränsade hastigheten på fordonet är att man via webbläsare kan åsidosätta fartbegränsningen, t.ex. när man skall hem till verkstaden igen. Produkten rekommenderas starkt.Haft mailkonversation och har fått snabb återkoppling från Rotcart.

Mattias Björklund (Karlstad Maskin & Byggteknik)

Smidig installation tack vare utförlig instruktion.Efter några minuters telefonsupport kunde jag ladda ned aktuell programvara via min mobil. Allt funkade perfekt på en gång

 Johannes Schwarz

Vi utvecklar, producerar och säljer elektronik för fordon. Med hög kompetens och lång erfarenhet leverar vi marknadsledande kvalitet och maximal kundnytta

Läs mer
Payment with Klarna

© 2024 Rotcart - för dig som bygger A-traktor