Optimal reglering av hastighet

Vi utvecklar och säljer nästa generations hastighetsregulatorer för ombyggnad av personbil till a-traktor. Fokus på driftsäkerhet och prestanda gör våra produkter till ett självklart val.

Köp Nu

Rotcart A2

Ser tuff ut för att den är det. Monteras utan skrymmande och kostsam inbyggnadslåda. En produkt för alla bilar med elektrisk gaspedal och CAN-buss.

Ett självklart val

Körglädje

Vi anstränger oss lite mer för att just din bil ska bibehålla full prestanda upp till 30 km/h, samtidigt som hastigheten regleras så perfekt att du inte känner när den bryter.

Robust

Rotcarts produkter är designade för att tåla fordonsmiljö och de påfrestningar som de kan utsättas för under installationen.

Användarvänlig

Enkel att installera och ställa in. All justering görs med valfri enhet med webbläsare.

Rotcart A2x

Anpassad för montage i plomberat utrymme. Perfekt om du ska montera enheten i ett plomberingsbart utrymme. I övrigt samma unika egenskaper som Rotcart A2

Hur det fungerar

Installera
Rotcart A2 ansluts till bilens gaspedal och CAN-buss enligt medföljande installationsanvisning.

Anslut
Alla inställningar görs via ett webgränssnitt. Skanna qr-koden på enheten för att ansluta. Ingen app krävs.

Konfigurera
Välj bilmodell, kalibrera gaspedal och justera hastighetsreglering.

Lås inställningar
Vid besiktning ska enheten vara låst, vilket kontrolleras av besiktningsman. Efter att enheten är låst går det inte längre att ändra några inställningar.

Bygger du A-traktorer professionellt?

Just nu söker vi fler återförsäljare över hela landet.  Med Rotcart A2 slipper du beställa hastighetsregulator utifrån registreringsnummer. Bilmodell väljs enkelt efter installation, vilket innebär att du endast behöver en artikel på hyllan. Skulle mjukvaran behöva uppdateras efter leverans görs det enkelt med en vanlig mobiltelefon. Kontakta oss om du vill vet mer om vårt återförsäljarprogram

Rotcart AB

Backenvägen 25A
903 54 Umeå

Organisationsnummer

559369-2790

fmovies
fmovies